Vidovnjakinja


Vidovnjakinja

Prošlost

U svojim vizijama vidovnjakinja može vidjeti važne događaje iz vaše prošlosti te da li postoji neki teret koji sprečava vašu trenutnu sreću i uspjeh. Iznimno je važno da se oslobodite negativnih utjecaja prošlosti. Potrebno je riješiti se loših navika i ljudi, nezdravih odnosa, lažnih uvjerenja, nerealnih želja i očekivanja koje sputavaju vaš napredak u životu. Uz moju pomoć, skinite brigu i teret sa svojih leđa te budite spremni na pozitivne izazove koji vas očekuju!

Sadašnjost 

Ako ste u dilemi i ne znate što učiniti, pomoći ću vam donijeti ispravnu odluku koja je najbolja za vas. Temelji budućnosti grade se u sadašnjosti, kroz vaše odluke i postupke odredit ćete tijek vlastite budućnosti. Razriješit ću vas sumnji i svakodnevnih briga i osloboditi vas negativne energije. Dopustite vašoj životnoj energiji i osobnom potencijalu da uz moju pomoć ponovno procvjeta!

Budućnost

Neizvjesna i nepoznata budućnost nas oduvijek plaši. No ne brinite, kao vidovnjakinja mogu vidjeti sve prepreke koje stoje na putu vaše sreće. Tarot karte su moj saveznik uz koje nepogrešivo vidim što vas očekuje na putu sudbine. Kada niste sigurni kojim putem krenuti i kada željno iščekujete saznati što će se dogoditi po pitanju vaše ljubavne situacije, financija, posla i dr. otkrit ću vam kako da dođete do onoga što najviše želite.

Ovdje sam da vam pomognem savjetom i da budem vaša osoba od povjerenja na koju se uvijek možete osloniti. To što sam vidovnjakinja ne znači da nisam sasvim obična žena sa obitelji i sa svojim nekim snovima i nadama, samo imam izniman dar da uvijek osjetim vašu energiju i vidim sve osjećaje sakrivene u vama. Od mene ne morate ništa sakrivati niti se ičega sramiti jer ja vas razumijem i poznajem u dušu.

Vaša Maja