Uroci


Magija protiv uroka

Crna magija i uroci uništavaju svaki aspekt vašeg života: posao i karijeru, zdravlje i osobni napredak, izazivaju svađe i probleme u obiteljskom životu, uništavaju duševni mir, umanjuju inteligenciju i razboritost, donose nesreću u ljubavi u vidu prekida veza, rastava braka te nestabilnih veza i odnosa s partnerom. Kako bi razriješili vaše probleme potrebno je prvenstveno utvrditi da li su na vas bačene čini crne magije i uroci.

Da li ste pod utjecajem crne magije?

Navest ću samo neke od znakova da ste pod utjecajem crne magije i uroka:

 • nagli gubitak energije
 • osjećate se da podbacujte svaki puta
 • osjećate ljubomoru, pohlepu, sebičnost ili ljutnju
 • stišće vas u grlu
 • osjećate „kamen“ na prsima
 • mislite da je na vas netko bacio čini crne magije

Ukoliko se prepoznajete u ovim opisima ili primjećujete da je vaše ponašanje netipično za vas a ne vidite uzrok tome, pokušajte izvesti jedan moj jednostavan magičan ritual za blaže oblike uroka. Molim vas budite oprezni, ovo nije bezazleno! Slijedite točno moje upute!

Što vam je potrebno? 

1 komad kartonskog ili voštanog papira, sol, komad špage

Kako izvesti ritual?

 • Na komad papira napišite sve što znate o uroku koji je na vas bačen. Možete npr. upisati ime osobe za koju sumnjate da je bacila urok na vas ili vremenski okvir kada je počelo djelovanje čini. Ako nemate ideje tko i kada je bacio čini na vas napišite životno polje koje je zahvaćeno urokom (npr. Ljubav, financije, zdravlje, posao itd.)
 • Stavite 3 velike žlice soli na komad papira na kojem ste napisali što znate o uroku. Presavijte papir 3 puta te ga omotajte komadom špage i napravite čvor.
 • Koristite ovaj zavežljaj kao zaštitu te ga držite uz sebe 3 dana i 3 noći.
 • Četvrti dan, otvorite zavežljaj te isipajte sol u odvod vode i nakon toga pustite neka voda teče 3 minute. Možete isipati sol i u rijeku koja teče ili ukoliko pada kiša u tok kišnice. Kada ste uklonili sol sa papira zapalite komad papira i špagu kojom ste omotali papir te bacite izvan svojega doma.
 • Možete nabaviti i neku sretnu amajliju (npr. zečju šapu) ili privjesak od ružičastog kvarca i nositi ga 9 dana. On će vam pomoći da brže iscijelite posljedice štete koja vam je učinjena. 

Nadam se da će vam ovaj ritual pomoći da uklonite negativnu energiju iz vašeg života. Nažalost, ako je u pitanju teži slučaj zlonamjerne magije koji provode moćni crni magovi, ovaj ritual neće biti dovoljan kako biste se oslobodili okova uroka. Neki uroci ojačani su snagom predaka crnog maga koji jača snagu kroz naraštaje. Isto tako uroci se znaju vratiti jer ih zle duše ponavljaju kako bi vam što više naškodili. Molim vas, javite mi se obavezno ako osjetite da ovaj ritual nije uspio jer riječ je o ozbiljnoj stvari. Potrebno vam je učiniti blokadu koja je neprobojna jer u trenu vaš život može biti nepovratno uništen. Bijelom magijom posvećenom od Viših sila napravit ću zaštitni magičan obruč oko vas i obitelji kako biste bili sigurni od zlih duša.