Ljubav


Ljubavna magija

Čarolija za prizivanje srodne duše

Ova čarolija osmišljena je za samce koji žele privući ljubav u svoj život. Molim vas, budite oprezni. Često nesvjesno biramo partnere prema nekom obrascu iz prošlosti pa se vrlo lako možete opet pronaći u lošoj vezi. Zato dobro razmislite kakvu osobu želite da uđe u vaš život, a koja bi vas uistinu usrećila.

 

Što vam sve treba?

1 lijepa romantična čestitka, bijela svijeća i šibice.

Priprema prije rituala:

Kupite lijepu čestitku koja vas posebno privlači a predstavlja vaše osjećaje kad ste zaljubljeni. Opišite u čestitki svog idealnog partnera i sve osobine koje želite da posjeduje.

Kada započeti s ritualom?

Započnite jedan petak uvečer u vrijeme zalaska sunca. Zapalite vašu svijeću i pustite je neka gori tijekom izvođenja posebnog rituala pa po završetku svijeću ugasite. Ritual ćete izvoditi svaki dan sve do idućeg petka.

Upute za izvođenje rituala:

Opustite se i fokusirajte na sadašnjost i razlog zašto izvodite ovaj magičan ritual. Koncentrirajte se na čestitku i ono što piše u njoj i prepustite se razmišljanjima kakav bi bio vaš život s novom osobom koju sanjate i kako se radi toga osjećate. Zamislite da se vi i vaš budući partner držite za ruke i uživate u svojoj ljubavi. Tada izgovorite ove riječi:

 

U ime Venere, moćne božice ljubavi, dođi u moj život!“

 

Ugasite svijeću.

Zadnjeg dana rituala (idući petak) zapalite svoju čestitku i njen pepeo rasipajte ispod nekog mladog drveta.

 

Čarolija za sprečavanje prekida ili razvoda

Ova čarolija osmišljena je za osobe koje žele zadržati ljubav svog partnera. Pomoći će vam da vi i partner pronađete zajednički jezik i obnovite plam svoje ljubavi. Morat ćete biti predani svojoj misiji i poduzeti sve što je u vašoj moći kako bi spriječili vaš prekid/razvod.

Što vam sve treba?

1 običan bijeli papir, drvena olovka, 1 crvena i 1 bijela svijeća, šibice (nikako upaljač)

Priprema za ritual:

Zapalite svijeće (obje) šibicama. Napišite vaše i ime supružnika/partnera na bijeli papir. Oko vaših imena nacrtajte srce. Nakapajte vosak prvo crvene svijeće pa potom bijele svijeće po rubovima srca koje ste nacrtali oko vaših imena. Dok kapate vosak cijelim svojim bićem želite vaše pomirenje i buđenje ljubavi. Kada završite sa kapanjem voska izgovorite ove magične riječi:

Neka bude moja volja, čarolija je bačena i tako mora biti!“

Zapalite bijeli papir s vašim imenima i pustite neka izgori. Svijeće ugasite. Pepeo bacite bilo gdje: u prirodu, rijeku, potok, šumu.

U idući sumrak zapalite opet svijeće i pustite ih da do kraja same ugasnu.

Važno je da budete potpuno posvećeni izvođenju rituala kako bi oni bili uspješni. Ponekad se dogodi da rituali ne uspijevaju jer postoje neke prepreke kod vas ili partnera ili utjecaj trećih osoba koje sprečavaju razrješenje vašeg problema. Ako su u pitanju više sile ili neka druga vrsta magije koja priječi ostvarenje vaših želja – NE BRINITE! Nazovite me, pomoći ću vam ukloniti posljednje prepreke koje se nalaze na putu vaše sreće.