Financije


Magija za bogatstvo

Prije čitanja ove stranice imajte na umu da ona prava istinska sreća nikada nije bila u stvarima koje novac može kupiti. Ali priznajem vam, novac nam svima ipak malo olakšava život. No, kako ništa u životu ne pada s neba tako ni novac neće sam od sebe pasti u vaše ruke. Potrebno je da i sami poduzmete nešto jer ovi rituali će pozlatit svaki vaš trud.

Čarolija za privlačenje novca

Ova čarolija osmišljena je za osobe koje imaju probleme s financijama i svakoga kome je potreban novac iz ispravnih razloga. Posebno je učinkovita ako više sile prepoznaju vašu istinsku neiskvarenu želju usmjerenu na dobrobit drugih.

Što vam sve treba?

1 zelena svijeća, 6 kovanica (bilo kojih), zlatni ili zeleni komad tkanine, komad špage, cimet i šibice.

Ritual postupak:

Svijeću stavite na neki mali oltar ili komodu. Oko svijeće postavite u krug svih 6 kovanica. Istovremeno dok postavljate kovanice oko svijeće zamislite kako je vaš novac već stigao i iskažite višim silama svoju zahvalnost za dobiveno. Tada ponovite 3 puta slijedeće magične riječi:

„Obožavam novac,

bogatstvo je prava sreća,

novac me voli“

 

 

Nakon što izgovorite 3x ove magične riječi, uzmite komad tkanine i po njoj posipajte malo cimeta. Stavite kovanice na komad tkanine i zavežite špagom. Sada možete koristiti neko vrijeme ovaj zavežljaj kao sretnu amajliju za novac.

Zapamtite ako za svoje financijske probleme krivite druge, vaše ogorčenje financijskom situacijom neće se promijeniti nabolje. Traženje odgovornih i krivaca nikome nije donijelo pozitivne promjene u život već samo pogoršanje svega što je loše. Takav stav istovremeno umanjuje i vašu snagu rješavanja problema. Također, iznimno je važno znati: kako biste privukli novac, morate ga voljeti gdje god da se on nalazi – u vašim ili tuđim džepovima.

 

Svaki magični ritual ovisi o vama, vašoj energiji i naklonjenosti viših sila da vam pomognu. Privlačenje novca u vaš život većinom pokazuje dobre rezultate. No, postoje osobe u kojima se nalazi duboka negativna energija, veliko razočaranje životom i situacijom u kojoj se nalaze. Ukoliko prizivate novac kako bi se riješili dugova nastalih npr. kockanjem, raznim ovisnostima i sl. ili želite novac ali ste zavidni drugima koji ga imaju blokirat ćete uspjeh ovog rituala. Ako smatrate da je novac nešto „prljavo“ i stečeno „nečasno“, ako se nalazite u kompliciranoj situaciji ili se prepoznajete u ovom opisu, molim vas da me HITNO nazovete. Postoji rješenje i način da vam POMOGNEM. Potrebno vam je energetsko čišćenje i uklanjanje psiholoških blokada kako biste unijeli harmoniju i dobrobit u vaš život.